Tjänster och priser

Foto: Felicia Andréasson

Massagebehandling 800 kr 
En behandling tar ca 1 timme (ibland mer och ibland mindre beroende på hur hästen tar emot behandlingen). Vi pratar om vad du upplever med din häst och jag känner igenom den. Sen masserar och behandlar jag främst med mina händer, men jag tar också hjälp av bland annat laser, infrarött ljus och kinesiologitejp i vissa fall. Du får även tips på övningar och annat som du själv kan göra i vardagen för att hjälpa och underhålla din egen häst. 

Bootsutprovning 450 kr 
Den barfota hästen behöver ibland skydd till sina hovar och då är hovboots bra. En bootsutprovning tar ca 30 min. Jag har provboots/skal av märkena Evo boots premium, Flex hoof boots och några storlekar i Equine fusion. 

Guidad verkning 500 kr
Jag kommer ut till dig och din barfotahäst och vi går tillsammans igenom hur du kan hjälpa till att underhålla din hästs hovar. Du får hjälp att veta vad just din häst behöver och hjälp med tekniken för att det ska bli så smidigt och bra som möjligt. Verktyg finns att låna av mig om du inte har egna.
OBS! Detta betyder inte att du efter en guidad verkning kan ta hand om din hästs hovar helt själv utan är för att du själv ska kunna se till att hålla hovarna i balans tills nästa besök av din hovvårdare. 

Verkning av den barfota hoven
Just nu pausat pga graviditet.

Tömkörning 30 min 400 kr
En väldigt bra träningsform för att kunna jobba din häst från marken utan ryttare. Bra vid rehab och prehab. Du väljer om du vill att jag ska tömköra din häst eller om du vill lära dig själv. Tömkörningsgjord och tömmar går att låna av mig.

Långtygling 30 min 400 kr
En otroligt bra och rolig träningsform som utförs från marken. Man kan säga att det är som att rida fast från marken. Du lär dig hitta din egen kropp och hur den påverkar hästen samtidigt som du tydligt kan se hästens kropp och hur den rör sig utefter vad du gör. Du väljer om du vill att jag långtyglar eller om du vill lära dig själv.

Klippkort massage 5 ggr 3200 kr (ordinarie pris 4000 kr)
Betala för 4 massagebehandlingar och få 1 gratis. Kortet är giltigt i 1 år från att det köptes.

Kurser och clinics håller jag också vid intresse. Hör av dig så kommer vi överens om ett upplägg.
Det går även att boka in mig halv/heldagar med t.ex. bootsutprovning, träningsdagar osv.

Några exempel på kurser som jag kan sätta ihop och erbjuda. Kom gärna med förslag om du önskar kursen i något annat inom arbete från marken, massage, lymfmassage eller träning:

* Lymfmassage för den egna hästen
* Clinic i långtygling/tömkörning med eller utan teori
* Massage för hemmabruk

AVBOKNING sker via telefon/sms på nummer 070 489 30 44 senast 12 h innan avtalad tid. Sen avbokning debiteras fullt pris. Vid ”no show” tas även reseersättning om 35 kr/mil. 

Reseersättning 35 kr/mil (2 mil ingår då det gynnar både mig, dig och miljön att åka kortare resor). Jag utgår från Upplands Väsby.

Alla priser är inkl. moms och jag innehar F-skatt.